Bulgursalat med citron & persille:

Hjemmelavet gulerodshummus:

Ingredienser til 1 mellemstor portion:
100gr tørrede kikærter (eller en dåse)
350 gram gulerødder
1 tsk salt
3 spsk olie
En halv tsk spidskommen
En halv tsk tørrede koriander
En halv tsk chiliflager
1 fed hvidløg
Vand til ønskede konsistens

Fremgangsmåde:
Hvis der bruges tørrede kikærter, sættes disse i blød dagen før hummussen laves. Inden de skal bruges, koges de i mindst 45 minutter.
Skyl gulerødderne grundigt og skær dem i små stykker. Kog dem til de er møre (cirka 15-20 minutter). Kom dem i en foodprocessor med olie, hvidløg og krydderier. Tilsæt vand indtil konsistensen er som ønsket. Smag gerne til om hummussen mangler krydderier.
Server til blandt andet brød eller pasta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulgursalat med citron & persille: