Hjemmebagt luftigt kartoffelbrød: (vegansk)

Bulgursalat med citron & persille:

Ingredienser til 4-6 personer:
5 dl vand
3 dl bulgur
1 grøntsagsboullion
1 løg
1 spsk olie
2 spsk ketchup (kan evt undlades, men gør det lidt ekstra cremet)
1 tsk salt
1 spsk citronsaft
1 bundt persille, cirka 2 håndfulde

Fremgangsmåde:
Et par timer før den skal spises, sættes 5 dl vand og en boullionterning over at koge. Når det bobler, og terningen er opløst, slukkes vandet og bulguren hældes i. Lad det stå sådan indtil aftensmaden. Rør rundt i det engang imellem.
Når det skal spises, kommes løg og persille i en minihakker og hakkes fint. Kom det på en pande med alle de øvrige ingredienser – også bulgur. Steg det i et par minutter og bland det hele godt sammen. Server herefter med fx linsefrikadeller, som her på billedet. (De er dog bagte og ikke stegte på billedet)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagt luftigt kartoffelbrød: (vegansk)