Vegansk moussaka uden aubergine

Vegansk hvidløgsbrød med “ost”:

Ingredienser til 4 hvidløgsbrød:
1 portion af denne dej uden spinat
1 pakke coop fri smør
2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
1 tsk salt
Purløg efter smag
1 pakke violife pizzaost
Evt soya cuisine til at pensle med hvis gylden farve ønskes

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
Hak hvidløget og persillen fint. Bland det sammen med smør, salt og purløg klippet i små stykker. Sæt det på køl og lav dejen. (Opskrift HER) Når dejen er æltet, deles den i 4 klumper. Rul hver klump ud til en firkant. Enderne på brødet klistres sammen, som på billedet nedenfor. De skal klistres godt sammen, for ellers går de op når de bages. Når enderne er klistret sammen, og der er en cirkel i midten af brødet, som på billedet nedenfor, fordeles et mellemtykt lag hvidløgssmør på brødet. Derefter rives ønskede mængde ost over hvidløgsbrødet. Lad hvidløgsbrødene hæve i 15 minutter og bag dem herefter i 20 minutter. Server evt til kødfrisovs, vegansk millionbøf, vegansk moussaka, chili sin carne eller vegansk lasagne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk moussaka uden aubergine