Hjemmelavet gulerodshummus:

Hummus med soltørrede tomater:

Ingredienser:
100 gram tørrede kikærter eller en dåse
1 glas soltørrede tomater
1 fed hvidløg
Vand
Salt efter smag

Fremgangsmåde:
Dagen før hummussen laves, sættes kikærterne i blød.
På dagen koges de i en times tid. Skyl dem og kom dem i en foodprocessor med de soltørrede tomater (også olien derfra) og hvidløg. Blend og tilsæt vand til ønskede konsistens. Smag herefter til med salt.
Hummussen er rigtig god til sandwiches eller blot som smørepålæg til nybagte boller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet gulerodshummus: