Fødselsberetning med Mason:

Solsikkespread med tomater:

Ingredienser til 1 mellemstor portion:
75 gram solsikkekerner
350 gram tomater, helst cherrytomater
1 tsk timian
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 tsk oregano
2 spsk olie + ekstra til at bage med
Vand til ønskede konsistens

Fremgangsmåde:
Dagen før solsikkespreaden skal laves, sættes kernerne i vand på køl. Cherrytomaterne skæres i halve og vendes med timian, salt, sukker og olie. Bag dem i 1 time ved 200 grader eller til de er møre. Kom de udblødte kerner og de bagte tomater i en foodprocessor med oregano, 2 spsk olie og vand til konsistensen på spreaden er som ønsket. Smag til om den mangler salt, sukker eller mere timian/oregano. Spreaden er perfekt til sandwiches eller blot på en skive brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsberetning med Mason: