Søde, syltede blommer:

Minestronesuppe:

Ingredienser til cirka 4 personer:
300 gram kartofler
100 gram gulerødder
2 stilke bladselleri
1 peberfrugt i tern
2 porrer
1 løg
2 fed hvidløg
Olie til stegning
1,2 liter vand
3 grøntsagsbouillonterninger
2 dåser hakkede tomater
1 dåse baked beans
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
100 gram suppehorn (eller anden slags pasta)
Evt linser

Fremgangsmåde:
Skær kartofler, gulerødder, selleri og peberfrugt i små tern. Skær porrerne i skiver og hak løg og hvidløg groft. Sæt det til side og stavblend de to dåser hakkede tomater.
Kom løg, hvidløg og lidt olie i en gryde. Steg til det bliver gennemsigtigt og tilføj de øvrige grøntsager. Lad det stege kort og kom de stavblendede tomater, baked beans vand og grøntsagsterninger i. Tilsæt også timian, oregano og evt linser. Lad det koge under låg i 20 minutter. Efter de 20 minutter, kommes suppehornene i. Lad det koge videre under låg til suppehornene er færdige. Server herefter med fx ris eller noget lækkert brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde, syltede blommer: