Hjemmelavet kransekage (vegansk):

Vegansk smøreost lavet af tofu:

Ingredienser til 1 portion:
200 gram fast tofu, gerne den fra Spir eller Aldis
En halv tsk hvidløgspulver
En halv tsk løgpulver
En halv tsk salt
En halv tsk tørret dild
En halv tsk tørret timian
Peber efter smag
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
Vand til ønskede konsistens
Evt andre tørrede krydderurter og gærflager

Fremgangsmåde:
Pres tofuen let, så det overskydende vand bliver hældt fra. Kom tofuen, alle krydderierne undtaget peber, citronsaft og olie i en foodprocessor/minihakker. Blend og tilsæt vand lidt af gangen til ønskede konsistens. Smag til med peber. Smør på morgenbrødet eller i en lækker sandwich. Gem i 3-4 dage på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet kransekage (vegansk):