Krydret kartoffelsuppe:

Cremet græskarsmoothie med varme krydderier:

Ingredienser til 1 stor smoothie:
Et halvt hokkaido
100 gram banan, gerne frossent
1 knivspids muskatnød
1 knivspids nellike
1 knivspids allehånde
En halv tsk kanel
Vand/plantemælk til ønskede konsistens
Evt dadler for ekstra sødme

Fremgangsmåde:
Først tændes ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Skær det halve græskar ud i grove stykker med skræl. Bag dem til de er møre, cirka 40-50 minutter. Lad dem køle ned og blend dem med alle de øvrige ingredienser. Nyd smoothien som den er, eller brug en smule af den i kaffe/iskaffe. Frys den evt ned i isterningebakker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydret kartoffelsuppe: