Nem vegansk bearnaisesovs:

Nemme, luftige burgerboller: (vegansk)

Ingredienser til 8 stk:
4 dl vand
En halv dl olie
25 gram gær
200 gram grahamsmel
400 gram hvedemel + ekstra til æltning
Frø/kerner til pynt
Naturli soya cuisine til pensling (VIGTIG!!)

Fremgangsmåde:
Kom vand, olie og gær i en køkken/røremaskine. Rør til gæren er opløst. Kom grahamsmelet i og rør igen. Kom nu hvedemelet i lidt af gangen. Når alt hvedemelet er i, tages dejen op på et bord med mel på. Ælt dejen til den ikke er klistret mere. Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til boller. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn, og lad bollerne hæve imens. Pensl dem med soya cuisine herefter og drys med frø/kerner- Jeg brugte sesamfrø og nigellafrø. Bag dem i 20 minutter og nyd herefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem vegansk bearnaisesovs: