Nemme, luftige burgerboller: (vegansk)
Ingredienser til 8 stk:
4 dl vand
En halv dl olie
25 gram gær
200 gram grahamsmel
400 gram hvedemel + ekstra til æltning
Frø/kerner til pynt
Naturli soya cuisine til pensling (VIGTIG!!)
Fremgangsmåde:
Kom vand, olie og gær i en køkken/røremaskine. Rør til gæren er opløst. Kom grahamsmelet i og rør igen. Kom nu hvedemelet i lidt af gangen. Når alt hvedemelet er i, tages dejen op på et bord med mel på. Ælt dejen til den ikke er klistret mere. Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til boller. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn, og lad bollerne hæve imens. Pensl dem med soya cuisine herefter og drys med frø/kerner- Jeg brugte sesamfrø og nigellafrø. Bag dem i 20 minutter og nyd herefter.
Ingen kommentarer endnu