Ultranem vegansk ostesovs med chili:

Nem, vegansk brun sovs:

Ingredienser til 2-3 personer, men den kan sagtens fordobles:
3 spsk olie
Salt & peber
3 spsk hvedemel
4 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
Kulør
1 tsk sennep
1 spsk ketchup
En halv tsk løgpulver
1 tsk sukker
5 laurbærblade
1 tsk tørret timian

Fremgangsmåde:

Kom olie, salt, peber & hvedemel i en gryde. Pisk det sammen til det er en klistret masse. Rør vandet i lidt af gangen. Når alt vandet er tilsat, skrues varmen op på middel. Kom boullionterningen i og tilsæt den mængde kulør, som ønskes.
Kom alle de andre ingredienser i og lad sovsen simre i 5 minutter under låg. Server den herefter til bøfsandwich, frikadeller eller noget helt tredje. Sovs er jo altid godt!

Her er sovsen brugt med en lækker bøfsandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultranem vegansk ostesovs med chili: