Syltede svampe:

Ultranem vegansk ostesovs med chili:

Ingredienser til en lille portion: (Kan nemt fordobles)
1 dl plantemælk
100 gram violife pizzaost
1/4 chili eller den mængde du kan lide

Fremgangsmåde:
Hak chili’en fint og læg den til side. Kom plantemælksen og “osten” i en gryde og skru helt op for varmen. Rør rundt i det indtil osten er smeltet helt, og det er en tyk, cremet masse. Tilsæt chili’en og rør rundt. Brug den herefter i fx burger, lasagne, moussaka eller andet lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede svampe: