Vegansk pasta med “kød”sovs:
Jeg har været i køkkenet og lavet en nem hverdagsret i stil med den veganske mørbradgryde. Denne gang har jeg lavet verdens nemmeste kødfrisovs, som ingen tid tager at lave og som alligevel smager godt. Man kan putte alle de grøntsager i man vil, men man kan også lade være. Herhjemme synes vi ihvertfald, at den er god både med og uden grøntsager.
Ingredienser til cirka 4 personer:
1 pakke naturli’ hakket
2 dåser hakkede tomater
4-5 dl vand
1 grøntsagsboullionterning
3 tsk løgpulver
1 glas champignon
En smule olie til stegning
(Pasta efter behov)
Sådan gør du:
Start med at stavblende de to dåser hakkede tomater. Sæt pastaen over at koge og hold øje undervejs, så de ikke bliver smattede. Vi plejer at koge pasta i cirka 25 minutter. Hak herefter farsen i en gryde med en lille smule olie. Lad farsen stege et par minutter og tilsæt herefter de hakkede tomater. Rør godt rundt i det og tilsæt resten (Vand, boullionterning, løgpulver & champignon). Lad “kød”sovsen koge i 10-15 minutter eller til den er som ønsket.
Hvis man vil, kan man blende/hakke grøntsager og komme i retten. Det plejer vi at gøre hvis vi har nogle rester. Det er samtidig smart at indtage grønt på den måde hvis man nemt glemmer det, eller hvis man bare ikke er så glad for grøntsager (men hvem er ikke det?). Server eventuelt kødfrisovsen med en god salat og hvidløgsbrød.
Ingen kommentarer endnu