Vegansk banankage: (Verdens nemmeste kage)

Mild & cremet kartoffel porre suppe: (vegansk)

Ingredienser til ca 6 personer:
1 kg skrællede kartofler
6 porrer
2 fed hvidløg
1 liter vand
2 grøntsagsterninger
250ml vegansk madlavningsfløde (kan undlades)
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Først skrælles alle kartoflerne og derefter skæres de i tern. Skær alle porrerne ud i skiver og skyl dem grundigt. Stil dem til siden med kartoflerne.
Kom olie i en gryde og kom finthakket hvidløg i. Steg til hvidløgene er let gyldne og kom så kartofler og porrer i gryden. Rør rundt og kom vand og boullionterninger i. Lad det koge i 15 minutter. Stavblend hele suppen og tilsæt madlavningsfløden og evt vand, hvis suppen er for tyk. Nyd herefter suppen med lækkert brød til, som fx kartoffelfladbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk banankage: (Verdens nemmeste kage)