Veganske frikadeller med pulpen fra juice:

Veganske fastelavnsboller med hjemmelavet kagecreme:

Ingredienser til 8 stk:

Dejen:
3 dl plantemælk
50 gram gær
150 gram sukker
600 gram mel + ekstra til æltning

Kagecreme:
2 dl plantemælk
1,5 spsk vaniljesukker
2 tsk kartoffelmel
3 spsk sukker

Glasur:
100 gram flormelis
3 spsk vand

Ekstra:
Naturli’ soya cuisine til pensling
Krymmel

Fremgangsmåde:
Først laves kagecremen.
Kom alle ingredienserne i en lille gryde og pisk det sammen til der ikke er nogen klumper. Skru helt op for varmen og lad det boble til konsistensen er tyk og cremet. Lad den stå imens dejen laves.
Kom 3 dl lun plantemælk og 50 gram smuldret gær i en skål. Rør til gæren er opløst. Tilføj sukker og rør igen. Tilsæt herefter melet lidt af gangen til alt er brugt. Ælt herefter dejen med ekstra mel til den er blød, men ikke klistret. Del den i 8 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en lille firkant. Kom 2 spsk kagecreme i midten af hver firkant. Luk hver firkant ved at sætte hjørnerne sammen skråt overfor hinanden, og luk så det hele sammen ved at sætte dejen sammen.
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn. Lad bollerne hæve imens den varmer op. Pensl dem evt med naturli’ soya cuisine. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
Lad dem køle ned og lav herefter glasuren ved at blande flormelis og vand sammen. Kom en lille klat glasur på hver bolle og kom krymmel på dem. Nyd dem herefter eller frys dem ned og nyd dem senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske frikadeller med pulpen fra juice: