Vegansk pasta med "kød"sovs:

Veganske pestosnegle:

Imens jeg venter på lillepigen melder sin ankomst, laver jeg faktisk ikke rigtigt andet end at lave mad. Ventetiden er jo lang og kedelig og mine ben og min ryg bliver øm bare det mindste jeg laver næsten, men med Nicolais hjælp kan jeg sidde ned og lave en stor del af maden, for så er han så sød at hente det jeg skal bruge og lave det, som jeg ikke kan holde til. Vi laver rigtig meget mad for tiden, både fordi det smager godt, men især også fordi at noget af tiden jo så går med det. Denne gang har vi lavet pestosnegle, som er gode at snacke i løbet af dagen eller til fx madpakken. Her har vi brugt grøn pesto, men de er lige så gode med rød pesto.

Til 30-40 pestosnegle brugte vi:
1 portion af min spinatbolledej, klik HER for opskrift
2 glas vegansk pesto, dem med cirka 130 gram i per glas, det kan også være hjemmelavet pesto
2 pakker skiveskåret violife cheddar

Sådan laves de:
Start med at lave dejen. Sørg for at dejen ikke er det mindste klistret, da det vil gøre det svært at rulle den sammen til sidst. Del herefter dejen i 4 lige store stykker og rul et stykke ud af gangen til en firkant. Fordel nu pestoen på dejen, men lad et lille stykke af kanterne være fri for pesto. Det gør det lidt nemmere at rulle sammen, synes jeg. Hver firkant skal have cirka et halvt glas pesto. Når pestoen er fordelt, kommes osten på. Dejen skal nu rulles sammen og skæres ud i ønskede tykkelse. Lad dem hæve i cirka 15 minutter på en bageplade og kom dem derefter i ovnen på 15-20 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk pasta med "kød"sovs: