Karryhummus:

Veganske frikadeller med pulpen fra juice:

Ingredienser til cirka 18-20 minifrikadeller:
300 gram pulp (vi brugte gulerodspulp)
2 løg
1 dl plantemælk
1 spsk salt
1/4 tsk peber
300 gram hvedemel
Olie/vegansk smør til stegning

Fremgangsmåde:
Kom pulpen i en foodprocessor med løg, plantemælk, salt og peber. Blend det sammen til det er en masse. Tilsæt mel lidt af gangen og blend det til alt melet er tilsæt, go det er en klistret, ensartet masse. Form dem til små minifrikadeller og steg dem til de har en god stegeskorpe på hver side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karryhummus: