Vegansk tunsalat på kun 5 ingredienser:

Bløde boller med pulpen fra juice:

Ingredienser til 16stk:
5 dl vand
1 dl olie
50 gram gær
300 gram pulp fra juice (Vi brugte gulerodspulp)
1 håndfuld græskarkerner
1 kg hvedemel + ekstra til at ælte med

Fremgangsmåde:
Hæld fingervarmt vand og olie en skål. Tilsæt gær og pisk grundigt til alle gær-klumper er væk. Kom pulpen og græskarkernerne i, og rør det hele sammen. Tilsæt melet lidt af gangen til det hele er brugt. Ælt herefter dejen med lidt ekstra mel. Skær dejen ud i 16 lige store stykker og form dem til boller. Tænd ovnen på 200 grader og lad dem hæve imens ovnen varmer op. Bag dem i 25 minutter. Spis dem lune eller tag dem med på madpakken. De kan sagtens fryses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk tunsalat på kun 5 ingredienser: