Lækker grøn juice med pære & bladselleri:

Veganske tarteletter med svampe:

Ingredienser til cirka 10stk:
3 spsk olie
250 gram østershatte
Salt og peber
2 spsk mel uden top
1 dl plantemælk
1 liter vand
2 dåser aspargessnitter
Ærter (mængde efter eget valg, vi brugte 2 håndfulde)
1 pakke tarteletskaller

Sådan gør du:
Vask østershattene og riv dem fra hinanden. Kom dem på panden med olie, salt og peber. Steg til de er brune og er begyndt at få en lille stegeskorpe. Tilsæt 2 spsk mel og rør det sammen med svampene langsomt. Tilsæt plantemælk, vand, asparges (også vandet fra aspargesene) og ærter. Lad det koge i 35 minutter eller til de har den ønskede konsistens.

Tip: Tilsæt vegansk madlavningsfløde hvis de skal være ekstra cremede.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker grøn juice med pære & bladselleri: