Veganske tarteletter:
Ingredienser til cirka 20 tarteletter:
● 2 pakker Karen Wolf luksus tarteletskaller.
● 8 spsk olie
● Salt og peber efter behov
● cirka 8 spsk mel (Gerne med top)
● 2 dl plantemælk
● 1 liter vand
● 2 glas asparges, dem hvor de er hele (Gem vandet)
● Aspargesvand
● 300-400 gram køderstatning der ikke er krydret, fx LikeMeat chicken chunks. Svampe kan også bruges i stedet for.
•2 grøntsagsterninger
Sådan gør du:
Olie, salt, peber og mel piskes sammen i en gryde til, at det er små melklumper. Mælken tilsættes lidt af gangen imens det piskes ind i melet til der ikke er flere melklumper. Alt vandet, også aspargesvandet kommes i gryden. Kom også grøntsagsterninger i. Lad sovsen koge op og lad den tykne. Tilsæt herefter køderstatningen og asparges. Lad det simre under låg i 20-30 minutter til smagen er som ønsket. Husk at røre rundt i det, så det ikke brænder fast.
Ingen kommentarer endnu