Den lækreste (og grønneste) smoothie:

Veganske tarteletter:

Ingredienser til cirka 20 tarteletter:
● 2 pakker Karen Wolf luksus tarteletskaller.
● 8 spsk olie
● Salt og peber efter behov
● cirka 8 spsk mel (Gerne med top)
● 2 dl plantemælk
● 1 liter vand
● 2 glas asparges, dem hvor de er hele (Gem vandet)
● Aspargesvand
● 300-400 gram køderstatning der ikke er krydret, fx LikeMeat chicken chunks. Svampe kan også bruges i stedet for.

•2 grøntsagsterninger

Sådan gør du:
Olie, salt, peber og mel piskes sammen i en gryde til, at det er små melklumper. Mælken tilsættes lidt af gangen imens det piskes ind i melet til der ikke er flere melklumper. Alt vandet, også aspargesvandet kommes i gryden. Kom også grøntsagsterninger i. Lad sovsen koge op og lad den tykne. Tilsæt herefter køderstatningen og asparges. Lad det simre under låg i 20-30 minutter til smagen er som ønsket. Husk at røre rundt i det, så det ikke brænder fast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste (og grønneste) smoothie: