Vegansk spansk omelet:

Vegansk hønsesalat med ananas & karry:

Ingredienser til 1 stor portion:

Mayo:
1 dl sojamælk
2-2,5dl smagsneutral olie
En halv spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
Salt & peber efter smag

Fyldet:
150 gram asparges fra dåse/glas (drænet vægt)
100 gram ananas i tern
75gr svampe i skiver
300-400 gram kyllingerstatning
1 spsk karry
Purløg efter smag

Fremgangsmåde:
Først skæres “kylling” og svampe i små stykker. Herefter skal det steges til det er gyldent. Sæt det til side og lav mayoen.
Varm sojamælken til den er lun og begynd at stavblende den. Tilsæt olien i en tynd stråle imens der stavblendes. Start med 2 dl olie og tilsæt herefter det sidste hvis den ikke er tyknet nok. Bland nu citronsaft, dijonsennep, sukker, salt & peber i. Smag til indtil smagen er som ønsket.
Skær ananas og asparges i små stykker og bland dem i mayoen sammen med “kyllingen”, svampene og karry. Smag til med purløg. Server herefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk spansk omelet: