Chiagrød med vanilje:
Jeg har længe hørt om chiagrød, men havde egentlig tænkt at det ikke lød så lækkert, men det skulle da alligevel prøves, så vi forsøgte os lidt frem med mængden af de forskellige ting og endte ud i denne opskrift og den smager SÅ godt. Den smager lidt af slik og dræber derfor min evige sukkertrang. Nicolai har den også med i madpakken nogle dage, da den mætter og så er den også rig på både calcium og protein, win win♡
Ingredienser til 1 person:
1,5 dl plantemælk
1 tsk vaniljesukker
2,5 spsk chiafrø
Fremgangsmåde:
Plantemælken, chiafrø og vaniljesukker blandes sammen i et lille glas, rør rundt i det til alle chiafrø ligger i mælken og ikke ovenpå. Lad det stå ved stuetemperatur i 45 minutter og rør herefter godt rundt i det igen. Det skal nu stå på køl i 1,5 time. Når det har stået på køl i 45 minutter, skal det røres rundt i igen og derefter skal det bare stå i køleskabet i yderligere 45 minutter og så er chiagrøden ready to eat. Den kan dog sagtens gemmes i køleskabet i et par dage.
Serveres eventuelt med frugt, vi puttede mango på toppen og det satte lige prikken over i’et.
Ingen kommentarer endnu