Update på vores boligsituation:

10 ting jeg godt ville have vidst om at være gravid:

At være gravid er slet ikke som jeg havde regnet med indtil videre. Jeg havde forventet, at enhver graviditet ville være med ekstrem kvalme, opkast og noget man tænkte bare skulle overståes. Jeg har dog fundet ud af, at ingen graviditet er ens og at der er mange underlige ting, som kan være forbundet med det at skabe et lille liv. Jeg synes, at min graviditet har været relativt nem indtil videre og jeg nyder at være gravid og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg er det, for indtil videre er jeg heldigvis ikke en af dem med de værste gener. Det kan dog nå at ændre sig meget, da jeg kun er halvvejs. På trods af en nem graviditet indtil nu, har jeg oplevet et par underlige ting i forbindelse med at være gravid. Her er 10 eksempler:

1: Bekymringer
Det er virkelig kommet bag på mig hvor mange bekymringer, der følger med når man er gravid. Jeg vidste godt at der ville være bekymringer, men jeg var ikke klar over at der ville være så mange og at de ville være så slemme.

2: Cravings
Jeg er virkelig blevet overrasket over hvor slemme cravings kan være. Det er vildt hvor meget man kan få lyst til en bestemt madvare. Nogle dage kan jeg slet ikke leve uden en bestemt madvare og så lige pludselig kan jeg slet ikke fordrage den samme madvare. Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange Nicolai er blevet sendt ud for at handle et eller andet til mig, som jeg simpelthen ikke følte, at jeg kunne leve uden.

3: Smertefulde ligamentsmerter/bækkensmerter
Før jeg blev gravid vidste jeg ikke hvad ligamentsmerter var, men jeg vidste godt at man kunne få bækkensmerter ved at være gravid, jeg var bare ikke klar over hvor ondt det kunne gøre. Jeg er virkelig blevet overrasket over hvor smertefulde ligamentsmerter og bækkensmerter kan være. Nogle dage kan jeg slet ikke gå, på grund af smerter i lænden, bækkenet og lysken.

4: Hæmorider
Jeg ville virkelig gerne have vidst, at man altså kan få hæmorider når man er gravid, av for *** hvor kan de altså gøre ondt hahah. Det er lige så smertefuldt, som det er klamt.

5: For meget mavesyre
Jeg havde aldrig hørt om, at kroppen simpelthen kunne producere for meget mavesyre når man er gravid. Det kan virkelig brænde i hele maven være smertefuldt og være skyld i de værste opkastninger. I mit tilfælde var det så slemt, at jeg måtte kontakte læge og få piller imod det. De hjælper heldigvis.

6: Træthed
Trætheden som gravid kan være virkelig, virkelig slem. Jeg havde en periode hvor jeg snildt kunne sove 3 gange i løbet af en dag og stadig sove normalt om natten. Jeg var lige så træt da jeg vågnede, som jeg var da jeg lagde mig til at sove. Min træthed er heldigvis gået væk her i 2 trimester, men mon ikke den kommer tilbage i næste trimester.

7: Hovedpine
Jeg havde en periode på cirka 8 uger med voldsom graviditetshovedpine, alle mine tal lå som de skulle. Intet var galt, det var bare fordi at min krop ændrede sig. Jeg har aldrig haft så ondt i mit hoved før, det var virkelig slemt og ikke til at holde ud..

8: Sarte slimhinder og tandkød
Jeg gad godt at have vidst, at man altså får sarte slimhinder og sart tandkød som gravid. Lige pludselig ud i den blå luft havde jeg næseblod og det har jeg ikke haft siden jeg var barn og hver gang jeg børster tænder, er der blod med. Halleluja for kroppens underlige sider.

9: Man bliver afhængig af at shoppe til baby
Hvis der er noget, som jeg virkelig har fundet ud af, er det at man kan slet ikke holde op med at købe ting til de små. Jeg glemmer at købe alt nødvendigt til mig selv, men Malou har allerede et skab + mere fyldt med alverdens ting. Uanset hvor man handler, falder man for et eller andet sødt, som hun bare MÅ have og selvfølgelig kommer det med hjem. Hun mangler ihvertfald ikke noget, tværtimod har vi nok købt liiiidt for meget haha.

10: Der findes både gode og dårlige dage
Nogle dage er fyldt med energi og overskud til både at handle, rydde op, gøre rent, lave mad og så videre imens andre dage er fyldt med træthed, lændesmerter, bækkensmerter og intet overskud overhovedet. På disse dage er min seng og netflix det eneste jeg bruger tid på.

malou

Vi glæder os så meget til at kunne kysse hendes søde lille mund og hendes tykke kinder♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på vores boligsituation: