Indisk dahl:

Hjemmelavet rabarberkage: (vegansk)

Ingredienser til 8 store stykker eller 16 små:

Kagen:
2 dl plantemælk
2 dl vand
250 gram sukker (eller mere hvis kagen skal være en del sød)
1 spsk bagepulver
2 spsk vaniljesukker
500 gram hvedemel

Rabarberfyldet:
250 gram rabarber
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:
Skær rabarberen i små tern og kom dem i en skål med kanel & vaniljesukker. Rør rundt og lad det stå imens kagedejen laves. Tænd nu ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Kom plantemælk, vand og sukker i en skål og rør godt sammen. Tilsæt bagepulver og vaniljesukker. Rør godt rundt igen og tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Når dejen er færdig hældes den i en smurt bageform. Kom rabarberfyldet ovenpå og tryk den ned i kagen. Bag i 25-30 minutter. Mærk efter med en gaffel. Server med en klat vegansk flødeskum, som er pisket med vaniljesukker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk dahl: