Nem grøntsagslasagne:
Ingredienser til 4 personer:
100gr valgfrie linser
3 store gulerødder
1 løg1 squash
200gr champignoner
1 peberfrugt
1 stilk selleri
1 dl rødvin
1 spsk oregano
2 fed hvidløg
1 spsk salt
2 dl vand
2 dåser hakkede tomater
1 grøntsagsterning
1 pakke vegansk ost
Fremgangsmåde:
Først skal alle grøntsagerne forberedes. Gulerødderne & squashen rives groft, løg, champignoner & hvidløg hakkes fint i en minihakker og peberfrugt & selleri skæres i tynde skiver. Kom grøntsagerne i en gryde med alle krydderierne og steg det i 5 minutters tid. Imens stavblendes de to dåser hakkede tomater. Hæld rødvin, vand, de hakkede tomater og bouillonterningen i gryden. Tænd ovnen på 200 grader og lad retten simre i 15 minutter. Kom retten i ovnen i 30 minutter, drys ost på den og lad den stå i yderligere 5 min eller til den er smeltet. Server herefter, gerne med et lækkert flute, en bolle eller lignende.
Ingen kommentarer endnu