Veganske hveder:

Nem grøntsagslasagne:

Ingredienser til 4 personer:
100gr valgfrie linser
3 store gulerødder
1 løg1 squash
200gr champignoner
1 peberfrugt
1 stilk selleri
1 dl rødvin
1 spsk oregano
2 fed hvidløg
1 spsk salt
2 dl vand
2 dåser hakkede tomater
1 grøntsagsterning
1 pakke vegansk ost

Fremgangsmåde:
Først skal alle grøntsagerne forberedes. Gulerødderne & squashen rives groft, løg, champignoner & hvidløg hakkes fint i en minihakker og peberfrugt & selleri skæres i tynde skiver. Kom grøntsagerne i en gryde med alle krydderierne og steg det i 5 minutters tid. Imens stavblendes de to dåser hakkede tomater. Hæld rødvin, vand, de hakkede tomater og bouillonterningen i gryden. Tænd ovnen på 200 grader og lad retten simre i 15 minutter. Kom retten i ovnen i 30 minutter, drys ost på den og lad den stå i yderligere 5 min eller til den er smeltet. Server herefter, gerne med et lækkert flute, en bolle eller lignende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske hveder: