Veganske chokoladesnegle:

Veganske hveder:

Ingredienser til 12 stk:
100gr vegansk smør
4dl vand
50gr gær
2-3 tsk kardemomme (kommer an på hvor meget de skal smage af kardemomme)
50gr sukker
Cirka 800gr hvedemel
Soyamælk til piskning

Fremgangsmåde:
Først skal smørret smeltes. Når det er smeltet, sættes det til side. Hæld vand og gær i en røremaskine og rør sammen. Kom smør, kardemomme og sukker i og rør igen. Herefter tilsættes melet lidt af gangen til dejen ikke er klistret længere. Brug eventuelt lidt mere hvis den stadig klistre lidt, og hvis der er mere tilbage, æltes det bare med ind i dejen. Ælt dejen grundigt sammen, del den i 12 stykker og kom dem på en bageplade. Tænd ovnen på 200 grader, pensl bollerne med soyamælk og lad dem hæve til ovnen er varm. Bag dem i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske chokoladesnegle: