Minestronesuppe:

Veganske pandekager:

Ingredienser til 8-10 stk:
5 dl plantemælk
50 gram sukker
1 tsk vaniljesukker
En halv tsk kardemomme
2 spsk olie
3 dl hvedemel

Fremgangsmåde:
Kom plantemælk, sukker, vaniljesukker, kardemomme og olie i en skål. Pisk det sammen og tilsæt melet lidt af gangen. Rør det grundigt sammen. Lad gerne dejen hvile i 10 minutters tid før brug, men det er ikke nødvendigt.
Varm en pande op på middelvarme og kom hvad der svarer til en suppeske pandekagedej på. Vend pandekagen når den begynder at blive brun i kanterne. Tag dem af panden, når den er gylden på begge sider. Spis dem med fx is, sirup, flødeskum, chokolade eller andet lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minestronesuppe: