Hjemmelavet karrydressing: (vegansk)
Ingredienser til en lille portion:
Mayo:
1 dl sojamælk
2-2,5 dl olie
En halv spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
Salt & peber
Selve dressingen:
3 store spsk mayo
1-2 tsk karry, smag til
En halv tsk syltede agurker
Fremgangsmåde:
Først laves mayoen. Kom sojamælk i en skål og hæld en tynd stråle olie i imens du stavblender. Hæld olie i til den stivner, men hav tålmodighed, der kan godt gå et stykke tid. Herefter røres dijonsennep, citronsaft og sukker i. Smag til med salt & peber.
Kom 3 store spsk mayo i en skål og tilsæt 1 tsk karry og en halv tsk finthakkede syltede agurker. Rør godt rundt og smag til om den mangler mere karry. Server fx herefter på pizza, i sandwich eller i pitabrød.
Ingen kommentarer endnu