Sådan laver du bønnefritter:

Hjemmelavet chilimayo (Nem & vegansk):

Ingredienser til 1 portion:
1 dl sojamælk
2-2,5 dl smagsneutral olie
En halv spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
Salt & peber
25 gram mild chili (eller mere)

Fremgangsmåde:
Varm sojamælken op til den er lun. Begynd at stavblende den og hæld samtidig en tynd stråle olie i. Fortsæt med at stavblende. Der går et stykke tid før den tykner, så hav tålmodighed. Start med 2 dl olie og hvis den skal være tykkere, tilsættes den sidste halve dl. Når alt olien er i og mayoen er tyknet, tilsættes dijonsennep, citronsaft og sukker. Smag til med salt & peber. Kom herefter chili’en i og stavblend igen, så der ingen chiliklumper er i. Smag til med mere chili hvis den ønskes stærkere. Brug den i blandt andet burger eller sandwich eller måske som tilbehør til kartofler og en vegansk bøf.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du bønnefritter: