Kakao-chiagrød:

Hjemmelavet rødkål: (vegansk)

Ingredienser til 1 stor portion:
1 kg rødkål
60 gram plantesmør
3 spsk ribsgele
1 dl eddike
2 tsk salt
1/2 tsk stødt nellike
1/2 tsk stødt allehånde
Smag til med salt, peber og evt sukker

Fremgangsmåde:
Skær rødkålet ud i små strimler og skyl det grundigt. Lad det dryppe af i en si og kom det herefter i en gryde med 60 gram smør. Tænd for middelvarme og rør ofte rundt i det indtil det er faldet helt sammen. Tilsæt herefter alle de øvrige ingredienser og rør det godt ind i rødkålen. Lad den stå og simre i mindst 1 times tid. Herefter skal den køle af og så i en lufttæt beholder. Nyd rødkålen som tilbehør til alt den gode julemad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakao-chiagrød: