Rabarber crumble:

Hjemmelavet hvidløgsolie:

Ingredienser til 2dl hvidløgsolie:
2 dl smagsneutral olie, vi bruger altid solsikkeolie
8 fed hvidløg
3 timiankviste
1 rosmarinkvist
En kvart tsk salt

Fremgangsmåde:
Kom olie i en beholder og pres 8 fed hvidløg og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør rundt og sæt olien på køl til den skal bruges. Lav den helst mindst 10 timer før den skal bruges, så den når at stå og trække lidt. Den kan holde sig på køl i en uges tid. Hvidløgsolien er perfekt på pizza, i pitabrød, i durum og som marinade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber crumble: