Vegansk limefromage:

Cremet, vegansk “kød”sovs:

Ingredienser til 3-4 personer:
250 gram pasta eller spaghetti
1 pakke naturli hakket
Salt & peber
Olie til stegning
140 gram tomatpasta
1 dåse hakkede tomater
2 store gulerødder
1 grøntsagsboullionterning
1,5 spsk hvidløgspulver (eller løgpulver)
En halv tsk cayennepeber
1 tsk sukker
1 glas champignoner (eller friske i skiver)
250ml vegansk madlavningsfløde
Evt andre revne grøntsager, retten er perfekt til masser af grøntsager.

Fremgangsmåde:
Først koges pastaen.
Riv 2 gulerødder og sæt dem til side. Kom herefter fars, salt, peber og olie i en gryde. Hak farsen og lad det stege i 5 minutter. Kom tomatpasta og 1 dåse hakkede tomater i. Rør rundt og kom gulerødder, boullionterning, hvidløgspulver, cayennepeber, sukker og champignoner i. Kom låg på og lad det simre til pastaerne er færdige (cirka 10-15 min). Rør madlavningsfløden i og kom pastaerne i. Server retten med lækkert brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk limefromage: