Cremet, vegansk “kød”sovs:
Ingredienser til 3-4 personer:
250 gram pasta eller spaghetti
1 pakke naturli hakket
Salt & peber
Olie til stegning
140 gram tomatpasta
1 dåse hakkede tomater
2 store gulerødder
1 grøntsagsboullionterning
1,5 spsk hvidløgspulver (eller løgpulver)
En halv tsk cayennepeber
1 tsk sukker
1 glas champignoner (eller friske i skiver)
250ml vegansk madlavningsfløde
Evt andre revne grøntsager, retten er perfekt til masser af grøntsager.
Fremgangsmåde:
Først koges pastaen.
Riv 2 gulerødder og sæt dem til side. Kom herefter fars, salt, peber og olie i en gryde. Hak farsen og lad det stege i 5 minutter. Kom tomatpasta og 1 dåse hakkede tomater i. Rør rundt og kom gulerødder, boullionterning, hvidløgspulver, cayennepeber, sukker og champignoner i. Kom låg på og lad det simre til pastaerne er færdige (cirka 10-15 min). Rør madlavningsfløden i og kom pastaerne i. Server retten med lækkert brød.
Ingen kommentarer endnu