Madpandekager: (vegansk)

Mangochutney:

Ingredienser:
1 mango
1 stort løg
0,5 tsk spidskommen
0,5 tsk kardemomme
1 tsk garam masala
1 tsk ingefærpulver
100 gram sukker
1 dl eddike
2 dl vand
Evt chili og nigellafrø

Fremgangsmåde:
Skær mango og løg i små tern. Kom dem i en gryde/pande med resten af ingredienserne. Lad det simre til mangoen er dejlig blød og cremet, men ikke for flydende (cirka 30-45 min). Rør rundt i det jævnligt og smag til med de forskellige krydderier. Nyd chutney’en med forskellige indiske retter/sidedishes som fx pakoras eller samosas. Kom chutneyen i en lufttæt beholder og sæt den på køl. Den kan holde i lang tid.
Tip: Prøv også min ananaschutney!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpandekager: (vegansk)