Italienske bruschetta med tomat & basilikum:

Sunde romkugler:

Ingredienser til 10-12 stk:
200 gram dadler uden sten
1 dåse kikærter
1 spsk romessens
4 spsk rå kakaopulver
50 gram havregryn
1 spsk sukkerfri marmelade
25 gram cashewnødder
Fx kokosmel eller hakkede nødder til at rulle dem i

Fremgangsmåde:
Fjern stenene fra dadler og hæld vandet fra kikærterne. Kom herefter dadlerne, kikærterne og resten af ingredienserne i en foodprocessor. Blend til det hele er en klistret, ensartet masse. Form dem herefter til mellemstore, runde kugler og rul dem i fx kokosmel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italienske bruschetta med tomat & basilikum: