Dadelkugler med lakrids:

Italienske bruschetta med tomat & basilikum:

Ingredienser:
En halv baguette (eller andet lækkert brød)
6 tomater
1 stor håndfuld frisk basilikum
1 fed hvidløg
2 spsk olie
1 tsk salt
2 tsk sukker
Peber efter smag
Evt revet vegansk ost og et lille løg

Fremgangsmåde:
Skær tomaterne i små tern og hak basilikummen fint. Kom det i en skål med 1 presset hvidløg, olie, salt, sukker, peber og evt løg. Bland det hele godt sammen og kom det på en skive ristet brød. Hvis der er puttet ost på, skal det i ovnen til osten er smeltet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler med lakrids: