Vegansk bananasplit:

Pizza bolognese (Vegansk):

Ingredienser til 4 store pizzaer:
•1 portion af min spinatbolledej (HER)
•1 pakke naturli fars (Den ikke-økologiske)
•2 dåser hakkede tomater
•2 løg
•2 tsk oregano + ekstra til at drysse ovenpå
•1 gult peber
•2 tomater
•1 stort løg
•2 pakker violife cheddar i skiver

Sådan gør du:
Først laves dejen. Når dejen er lavet, skal den hæve imens kødsovsen til pizzaen laves.
Farsen hakkes i en gryde til, at den er hakket helt fint. Lad farsen stege til den er “brunet”. Imens den bliver brunet, stavblendes to dåser hakkede tomater og to løg. Det skal tilsættes når farsen er brunet, sammen med 2 tsk oregano. Lad kødsovsen simre i 5 minutter og tag den herefter af blusset.
Tænd nu ovnen på 200 grader alm ovn.
Peberfrugten, tomaterne og det store løg skæres i små tern. Derefter deles dejen i 4 og rulles ud til en stor cirkel. Først kommes et lille lag kødsovs på, så 4 skiver violife cheddar ved siden af hinanden i en stor firkant, så et stort lag kødsovs og til sidst tomat, peberfrugt, løg og oregano. Kommes i ovnen i 20 minutter. Serveres med fx en god salat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk bananasplit: