Cremet, vegansk risengrød:

Brunede kartofler med glaskartofler:

Ingredienser til 2 (grådige) personer:
200 gram sukker
1 stor spsk vegansk smør
1 glas kartofler

Fremgangsmåde:
Først hældes kartoflerne i en si, så vandet kan dryppe af imens karamellen laves.
Kom sukkeret på en pande og tænd varmen så den står på middelvarme. Rør ofte rundt i det ofte, så det ikke brænder på. Hold konstant øje med det. Efter et stykke tid når det er blevet til en flydende karamel, tilsættes smør. Rør det godt ind i karamellen og kom herefter kartofler i. Rør godt rundt i det og lad det herefter simre i cirka 20 minutter, eller til du synes de ser færdige ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet, vegansk risengrød: