Veganske fødselsdagsboller:

Sådan laver du perfekte bløde løg:

Ingredienser:
3 store løg
5 spsk olie
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Start med at skære løgene ud i strimler og kom dem på en pande med olie. Skru op for middelvarme og lad dem stege i et godt stykke tid til de er bløde. Sørg for at røre godt rundt i dem, så de ikke brænder fast. Tilsæt evt mere olie hvis de er ved at brænde fast. Når de er blevet bløde og/eller har fået den ønskede konsistens, smages de til med salt & peber. Nyd dem med fx frikadeller, kogte kartofler, brun sovs og kartoffelchips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske fødselsdagsboller: