Hjemmelavet chilimayo (Nem & vegansk):

Veganske kokoskranse:

Ingredienser til cirka 100 stk:
200 gram blødt vegansk smør, helst smørbar blok
200 gram sukker
200 gram kokosmel
225 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
10 spsk vand

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Kom vegansk smør, sukker og kokosmel i en skål. Bland det godt sammen og tilsæt bagepulver og hvedemelet. Ælt grundigt og tilsæt vand. Bland det godt sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose og tryk en masse fine kranse ud. Det kan godt være lidt hårdt, da den er ret så tyk. Bag kransene i cirka 10-15 minutter til de er gyldne. Lad dem køle ned og kom dem i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet chilimayo (Nem & vegansk):