Hjemmelavede bounty på kun 3 ingredienser: (veganske)
Ingredienser til cirka 15 stk:
1 dåse kondenseret kokosmælk (cirka 300 gram)
250 gram kokosmel
300 gram vegansk chokolade
Fremgangsmåde:
Bland den kondenserede kokosmælk sammen med kokosmelet. Rør grundigt og sæt blandingen på køl i et kvarters tid. Form nu blandingen til små, fine barer. Vær obs på blandingen virkelig kan være klistret. Når de er formet, sættes de på frys i 1 time. Når timen er gået, kommes alt chokoladen i en lille skål. Smelt chokoladen langsomt i mikroovnen, den må IKKE blive varm. Sæt den ind i 10 sekunder, ud og rør rundt, ind i 10 sekunder, ud og rør rundt. Fortsæt sådan til alt chokoladen er smeltet. Dyb bounty’erne chokoladen 1 efter 1. Lad dem dryppe af og sæt dem herefter på et stykke bagepapir. Kom dem i køleskabet til chokoladen er stivnet. Nyd dem herefter.
Hej Cecilie, dine opskrifter ser rigtig lækre ud <3 jeg vil gerne prøve din bounty i aften men har lige et spørgsmål <3 bliver indholdet nogenlunde fast, og er det bittert uden sukker/sirup i chokoladesaucen?