Indiske samosas med ærter & kartofler:

Lækre & luftige brunchpandekager:

Ingredienser til 8-10 stk: (mellemstore)
2,5 dl plantemælk
1 moden banan
1 tsk kanel
1 spsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
200 gram hvedemel

Fremgangsmåde:
Blend plantemælken og bananen og hæld det derefter i en skål. Kom kanel, vaniljesukker og bagepulver i. Pisk det hele sammen. Tilsæt nu alt melet langsomt og pisk videre til der ikke er flere klumper, og det er en helt glat masse. Steg dem med lidt olie på høj varme til begge sider er gyldenbrune. Nyd med dine yndlings toppings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indiske samosas med ærter & kartofler: